Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 38 in /home2/r73687srlc/public_html/functions.php on line 128
Infiintari fundatii: Infiintari ONG

Infiintare ONG: Fundatie

 

infiintare fundatie ONG SrlconsultFundatia este o persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial, o organizatie non-profit care mobilizeaza resurse financiare, bunuri sau servicii pentru a le utilizeaza in rezolvarea unor nevoi identificate în comunitate.

Acest tip de organizatie neguvernamentala este o institutie care lucreaza independent fata de activitatea guvernului, deși unele ONG-uri sunt partial sau integral finantate de acesta.

Fundatia se constituie din una sau mai multe persoane care vor aloca un patrimoniu initial.

Capitalul social necesar pentru infiintarea unei fundatii este echivalentul a 100 de salarii minime brute pe economie si se poate depune la orice banca comerciala. Dupa constituirea fundatiei capitalul social poate fi transferat in contul curent al fundatiei si va putea fi utilizat in scopurile propuse.

Fundatia este o categorie de organizatie nonguvernamentala care de multe ori ofera finantare și sprijin pentru alte organizatii caritabile.

 

Acte necesare infiintare asociatie:

- Copie documente identitate membrii fondatori;

- Copie act proprietate imobil sediu fundatie sau puteti apelati la serviciile noastre de gazduire sediu social ONG - detalii...

- Cazierele fiscale pentru membrii fondatori;

- Denumire fundatie;

 

Tarife constituiri fundatii:

  • 1200 Lei  - Bucuresti si Ilfov
  • 2500 Lei  - alte judete din tara.

Tarife modificari fundatii:

  • 800 Lei  - Bucuresti si Ilfov
  • 1200 Lei  - alte judete din tara.

Tarifele cuprind onorariul, taxele legale, consultanta, redactarea actelor, inregistrarea dosarului, ridicarea si predarea actelor asociatiei.

Daca la finalul consultantei nu doriti demarearea infiintarii fundatiei, se achita onorariu 150 Lei/ 30 minute.

Termeni si conditii:

  • Returnarea onorariului se realizeaza in cazurile in care din culpa exclusiva a Prestatorului, serviciile platite nu au fost realizate. Aceasta se efectueaza in urma unei analize iar termenul de returnare este de 15 de zile de la data stabilirii culpei Prestatorului.

  • Prelungirea sediilor sociale. Prestatorul nu are nici o obligatie legala de a informa Beneficiarul cu privire la data expirarii, desi acesta va depune eforturi in acest sens.

 
Date contact

Daca doriti mai multe detalii cu privire la infiintarea unei fundatii, ne puteti trimite un e-mail pe: firma@srlconsult.ro.

In cazul in care sunteti decis pentru infiintarea fundatiei, va asteptam la unul din sediile noastre din:

  • Sediu central din Splaiul Independentei, Nr. 202 B, Sectorul 6, Bucuresti - telefon 0314214869
  • Sectorul 1: Intersectie Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti (Floreasca) - telefon 0729961463

 

Ultima actualizare a paginii: 27.01.2020

 

Oferta gazduire sediu social, Srlconsult

 

 Suna acum un consultant!


Suntem aici pentru pentru tine. Vom gasi impreuna cea mai buna solutie. Poti lua legatura cu noi prin telefon, e-mail sau formularul de contact zilnic de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:30.

 (021) 311.18.18

 

 

Sedii Srlconsult:

  • Sediul central: Sector 6, Splaiul Independentei nr 202B

  • Punct de lucru: Sector 1, Str. Amman, Nr. 4 - Intersectie Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti