Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 38 in /home2/r73687srlc/public_html/functions.php on line 128
Infiintare Firma, Gazduire Sediu Social, Inchidere firma, Contabilitate firmei

Modificare obiect de activitate (Coduri CAEN)

Anumite schimbari in conceptia de business pot genera nevoia de modificare a obiectului de activitate al societatii comerciale. Clientii SRLCONSULT care isi infiinteaza societati cu ajutorul consultantilor nostri au trecute la obiectul secundar de activitate, in majoritatea cazurilor, toate codurile CAEN fara costuri suplimentare.

Totusi, indiferent de numarul de coduri CAEN de la obiectul secundar de activitate, in cazul in care doriti o modificare, va stam la dispozitie cu serviciul nostru.

Modificarea presupune scoaterea unui cod CAEN sau unor coduri CAEN si inlocuirea lor cu altul/ altele. Exista si servicii de scoatere (adica radiere obiect de activitate) a unor coduri CAEN, precum si de adaugare a unor coduri CAEN (adica extindere a obiectului de activitate).

La demararea procedurii sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului, pe langa documentele solicitate, este nevoie de prezenta asociatului/ asociatilor, a stampilei societatii si de copii ale tuturor actelor societatii comerciale.

Daca prin acelasi dosar doriti sa inregistrati si mentiuni cu alte scopuri, beneficiati de o REDUCERE din valoarea onorariului fiecarei mentiuni suplimentare

Acte necesare modificare obiect de activitate

Copii ale tuturor actelor societatii.

Va vom intocmi un dosar care va cuprinde urmatoarele acte:

• Hotararea Adunarii Generale;
• Decizie Asociat Unic / Hotarare Adunare Generala;
• Act Constitutiv Actualizat;

In situatia in care veti schimba obiectul principal de activitate, vom avea nevoie si de Certificatul de Inmatriculare - in original.

Termenul pentru un astfel de demers este de:

• 3-5 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet,

• 3-8 zile pentru restul judetelor tarii.

Tarife pentru modificarea obiectului de activitate

Oferta gazduire sediu social, Srlconsult

 

 Suna acum un consultant!


Suntem aici pentru pentru tine. Vom gasi impreuna cea mai buna solutie. Poti lua legatura cu noi prin telefon, e-mail sau formularul de contact zilnic de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:30.

 (021) 311.18.18

 

 

Sedii Srlconsult:

  • Sediul central: Sector 6, Splaiul Independentei nr 202B

  • Punct de lucru: Sector 1, Str. Amman, Nr. 4 - Intersectie Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti